Serwis używa plików cookies, aby mógł lepiej spełniać Państwa oczekiwania. Podczas korzystania z serwisu pliki te są zapisywane w pamięci urządzenia. Zapisywanie plików cookies można zablokować, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej o plikach cookies możesz przeczytać tutaj.

Polityka prywatności

Polityka prywatności portalu www.mpolska24.pl administrowanego i wydawanego przez ...

Bezpieczeństwo i ochrona prywatności Użytkowników www.mpolska24.pl jest jedną z najważniejszych rzeczy dla .... Poniżej publikujemy zbiór zasad jakie w tym względzie na naszym portalu obowiązuję. Informacje te dotyczą jakie informacje na temat Państwa i w jaki sposób gromadzimy, przetwarzamy i wykorzystujemy dane osobowe Użytkowników portalu. 

Przetwarzanie danych osobowych 

1. Administratorem danych osobowych Użytkowników portalu www.mpolska24.pl w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych oraz rozporządzenia Unii Europejskiej RODO jest ....

2. Dane osobowe przetwarzane są w sposób zgodny z zakresem udzielonego nam przez Użytkownika zezwolenia. Zbiór zgromadzonych danych osobowych Użytkowników traktowany jest jako element baza danych przechowywany na serwerze właściciela serwisu odpowiednio zabezpieczony zapewniający właściwą ochronę.

3. Każdy Użytkownik, który zarejestrował konto na portalu i udostępnił nam swoje dane osobowe, ma zapewniony dostęp do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia ich w części lub całości z poziomu edycji własnego konta na portalu.

4. ... nie sprzedaje, nie przekazuje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Użykowników innym osobom lub instytucjom chyba, że zakresie i celu przewidzianym przez prawo i na wniosek uprawnionego organu państwa.

5. Portal www.mPolska24.pl nie profiluje swoich użytkowników i nie gromadzi danych na temat ich preferencji. Portal rejestruje jedynie dobrowolnie podane imię, nazwisko, e-mail(niezbędny do rejestracji), oraz numer IP z jakiego nastąpiło połączenie z portalem.

6. Zgody marketingowe i na wysyłkę newslettera zarejestrowany użytkownik może odkliknąć z poziomu swojego profilu na portalu.

7. Reklamy wyświetlane na portalu wykorzystują zewnętrzne systemy reklamowe.

8. W przypadku pytań i problemów z danymi osobowymi prosimy Użytkowników o maila na adres: kontakt@mpolska24.pl z tytułem "Polityka prywatności"

Uwagi końcowe:

Rejestracja w portalu (obowiązkowa tylko dla blogerów i komentatorów) wymaga uzupełnienia formularza i udostępnienia swojego adresu e-mail do przetwarzania przez Administratora serwisu. Pozostali użytkownicy korzystają z portalu bez zbierania danych osobowych za wyjątkiem anonimowego wpisu do rejestru numerów IP, z których nastąpiło połączenie z serwerem. 

mBlogi więcej

  • Avatar

    SAMOBÓJCY

    SAMOBÓJCY?

  • Avatar

    Żołnierz Polski zaatakowany nożem przez migranta bandytę

    Atak na Polskiego Żołnierza, atak na Polskę jest faktem.

  • Avatar

    Prawa naturalne

    To, co Ro­th­bard na­zy­wa pra­wa­mi na­tu­ral­ny­mi, to w isto­cie pra­wa kul­tu­ro­we i cy­wi­li­za­cyj­ne. Pra­wa na­tu­ry to zwie­rzę­ce in­stynk­ty, be­ha­wio­ry­zm ho­mo sa­piens — są one sprzecz­ne z

  • Avatar

    Tuskowe zyski jakie wniosła Koalicja 13 grudnia

    "Obiecanki cacanki a głupiemu radość"

  • Avatar

    GENERAŁ ELŻBIETA ZAWACKA JEDYNA CICHOCIEMNA

    AK

  • Avatar

    Dlaczego Kreml sieje dezinformację i kłamstwa

    Polska jest od lat celem ataków informacyjnych i propagandowych ze strony Federacji Rosyjskiej.

  • Avatar

    Strona główna ŻYDOWSKA POLICJA W SŁUŻBIE GESTAPO

    GESTAPO

  • Avatar

    ALEK, RUDY, ZOŚKA - BOHATEROWIE SZARYCH SZEREGÓW

    AK

  • Avatar

    BOHATERSCY ŻYDZI W BATALIONIE "PARASOL"

    AK

  • Avatar

    MARSZ LWOWSKICH DZIECI

    LWÓW

  • Avatar

    UKRAINA NAJBARDZIEJ SKORUMPOWANE PAŃSTWO NA ŚWIECIE

    UKRAINA

  • Avatar

    BEZCZELNI GENIUSZE - NAJSŁYNNIEJSI FAŁSZERZE W HISTORII SZTUKI.

    SZTUKA

  • Avatar

    CZERWONA MORDOWNIA NKWD NA KRESACH II RP

    KRESY

  • Avatar

    Najbardziej kultowe koszulki retro Realu Madryt: historia i znaczenie

    Koszulki Realu Madryt mają długą i bogatą historię, która sięga początków klubu w 1902 roku. Pierwsze koszulki były białe, co stało się znakiem rozpoznawczym drużyny i symbolem czystości oraz doskonałości. Z biegiem lat, koszulki

  • Avatar

    Najlepsze legowiska dla małych ras psów: komfort i bezpieczeństwo dla najmniejszych czworonogów

    Małe rasy psów, takie jak Chihuahua, Yorki czy Maltańczyki, mają specyficzne potrzeby, jeśli chodzi o legowiska. Ze względu na ich niewielkie rozmiary i delikatną budowę ciała, ważne jest, aby legowisko zapewniało im odpowiedni komfort i

  • Avatar

    Najczęstsze problemy samochodowe i jak auto mechanik może je rozwiązać?

    Silnik to serce każdego samochodu, dlatego problemy z nim są jednymi z najczęstszych, które wymagają interwencji mechanika. Mogą to być problemy z rozruchem, nierówna praca silnika, spadek mocy czy nadmierne zużycie paliwa. W takich

  • Avatar

    Polska powinna stać się azylem dla imigrantów!

    Gdy Niem­cy, Fran­cja czy Szwe­cja sta­ną się wkrótce ka­li­fa­ta­mi z rzą­dzą­cym pra­wem sza­ria­tu, co je­st nie­uchron­ne w cią­gu de­ka­dy czy dwó­ch, to wszy­scy mło­dzi rdzen­ni Eu­ro­pej­czy­cy uciek­ną

  • Avatar

    Rozwój cywilizacji to generowanie potrzeb wyższych!

    De­ka­dę te­mu pro­mo­cja w sprze­da­ży sta­no­wi­ła du­żo mniej­szą war­to­ść niż dziś. Co­raz wię­cej wy­da­je­my na re­kla­mę. Jed­na z więk­szy­ch wy­wia­dow­ni sza­cu­je, że w 2010 ro­ku war­to­ść

  • Avatar

    ZEŁENSKI POZOSTANIE PREZYDENTEM UKRAINY W OBLICZU WOJNY – THE ECONOMIST

    W miarę zbliżania się 20 maja 2024 r. narastają kontrowersje dotyczące możliwości przeprowadzenia kolejnych wyborów prezydenckich na Ukrainie i legalności prezydentury Wołodymyra Zełenskiego, zwłaszcza biorąc pod uwagę trwającą

  • Avatar

    Ukraina potrzebuje wsparcia sojuszników i partnerów również w branży medycznej. “Rehabilitujemy człowieka – człowiek rehabilituje wszystko!”

    Pełnoskalowa inwazja wojsk rosyjskich na Ukrainę trwa już trzeci rok. Rosyjska agresja doprowadziła do katastrofalnego zniszczenia infrastruktury społecznej, krytycznej, energetycznej i przemysłowej. Zniszczono ogromną liczbę szkół,

  • Avatar

    PRÓBA ZAMACHU NA ROBERTA FICO… KTO ZYSKUJE, A KTO JEST ZASTRASZANY?

    15 maja doszło do zamachu na życie słowackiego premiera Roberta Fico, który został kilkakrotnie postrzelony w brzuch i klatkę piersiową. Przestępstwa dokonał 71-letni słowacki pisarz Juraj Cintula, który został zatrzymany na miejscu.

  • Avatar

    Ofensywa Rosjan na Charków ceną opóźnienia wsparcia militarnego. Ukrainskie wojsko robi wszystko możliwe, żeby utrzymać linię frontu

    10 maja rosyjskie wojska okupacyjne przekroczyły granicę państwową Ukrainy i rozpoczęły działania zbrojne na północy obwodu charkowskiego, obecnie tam się toczą intensywne walki. Kreml angażuje w ofensywę znaczne siły, nie licząc się

  • Avatar

    Nowe umowy pomiędzy regionami Ukrainy a Europą wzmocnią obronę i bezpieczeństwo międzynarodowe. Ukraina jest silna wraz ze wsparciem swoich sojuszników

    Drugi Międzynarodowy Szczyt Miast i Regionów trwający 8 i 9 maja odbył się w Kijowie w ramach Kongresu Władz Lokalnych i Regionalnych pod przewodnictwem Prezydenta Ukrainy. Obecne wydarzenie z udziałem ponad 250 przedstawicieli ukraińskich i

  • Avatar

    URATUJMY CHARKOWSKIE DZIECI PRZED CODZIENNYM OSTRZAŁEM ROSYJSKICH BOMB

    Przed inwazją Rosji na Ukrainę, Charków był drugim najbardziej zaludnionym miastem na Ukrainie, z 1,4 miliona oficjalnie zarejestrowanych mieszkańców i 2 milionami Ukraińców faktycznie tam mieszkających. Charków znajduje się zaledwie

  • Avatar

    UKRAINA OSTOJĄ MIĘDZYNARODOWEGO PORZĄDKU PRAWNEGO

    Dzień pamięci i zwycięstwa nad nazizmem w II wojnie światowej ma wyjątkowe znaczenie dla całej światowej społeczności. 79 lat temu wspólne działania koalicji antyhitlerowskiej wprowadziły świat ponownie w orbitę panowania prawa,

Dziękujemy za wizytę.

Cieszymy się, że odwiedziłeś naszą stronę. Polub nas na Facebooku lub obserwuj na Twitterze.